SKOLEÅRET 2018/19

Efter en lang dejlig ferie er vi startet op igen. Gensyns glæden var stor og de fleste børn var glade for at fortælle om deres oplevelser de sidste 6 uger.

Eleverne er faldet godt til i deres nye klasser og er blevet præsenteret for skolen årsprogram for de enkelte klasser.

Ol står for døren og hver onsdag tager alle elever til Juelsminde for at træne til den store dag.  Alle mand er klar til at give hvad de har for at vinde deres disciplin. i år fer det d. 31. august – 1. september.

Vi glæder os til Tvinds efterårskoncert i Juelsminde d. 14. november og Vinterkoncerten i Holstedbro d. 26. januar 2019

Igen i år har skolen Den store udfordring og denne gang bliver det spændende hvad vores  lærer Jan Volder finder på.

Sidste skoleår var Den store udfordring at gå til Tyskland. Turen tog 3 dage, hvor de sov i shelters undervejs. Der faldt et par elever fra undervejs, men 4 elever og 2 lærer fuldførte turen. De var udmattede og trætte, men humøret var højt.  Stor opbakning fra Jyske Vestkyst, som rapporterede undervej.

Så snart hele turen er på plads vil planen blive lagt ud her på hjemmesiden. Det bliver rigtig spændende at følge den igen i år.

Planen i år er at studieturen for de store elver går til Marocco og de mindre elever drager på ski tur til Østrig.

Igen i år deltager vi i Sommerteater i Julesminde d. 14. Juni 2019. Hvilket stykke vi opfører i år er indtil videre en hemmelighed.

Vores Folkeeksamener i år er på følgende datoer. 11. oktober, 21. december, 12. april  2019 og d. 27. juni 2019.

Skoleåret slutter d. 28 juni 2019.

Lidt billeder fra skoleåret 2017/18.