Mit første forløb på STU’en (kokkelinjen)

Jeg startede på STU’en d.14/8-17 her på skolen på kokkelinjen fordi jeg gerne vil have et hygiejnebevis, jeg starte også her for at få mere erfaring i et køkken. selvom jeg allerede kunne en masse ting i forvejen. På en STU skal man i gennem en masse punkter i et hæfte i løbet af 3 mdr. ca. jeg skal igennem alt fra fisk til borddækning, det er meget mere man skal vide, lære og blive mere erfaring med inden at man bare kan tage et hygiejnebevis og det blev jeg overraske over at du ik bare kan gør det. Det jeg skal igennem er bl.a. nogen hæfter det hedder life skills med alle mulige emner et af de emner er hvor at jeg har lavet et forsøg med et stykke ost og et hamburgerryg som skl stå ude i langtid og tage billede af det for at se udviklingen indtil jeg ikke ik syntes det skal mere jeg startede forsøget d.22/8-17 og slutter det d.27/9-17 det var spændende at føle hele vejen igennem og ulækker i længen men også spænde at se. Udover at jeg har haft life skills så har jeg også skulle i køkkenet og lavet alt muligt mad og en masse andet har bl.a. bagt og lavet smoothies. Jeg er rigtig glad for at få min STU her på skolen fordi jeg er i trygge opgivelser, har nogen mennesker jeg kan lide at være sammen, lave noget jeg kan lide at lave og så har jeg også kæresten tæt på mig og det er bare en bonus.

 

Thilde

image_2